Ons aanbod van Ronald's Drive-In Bar N.1

Het cocktailbar en cocktailworkshop concept

Een cocktailbar of cocktailworkshop wordt altijd verzorgd op basis van een all-in verzorgingsconcept. Wij ontnemen al uw zorgen en u hoeft alleen nog maar te genieten van heerlijke en unieke cocktails.

Cocktailbars van Ronald’s Drive-In Bar N.1

Special cocktailbar (het meest geboekt)

De Special Cocktailbar is de meeste geboekte cocktailbar van Ronald’s Drive-In Bar N.1. Als u deze cocktailbar reserveert, worden er vijf totaal verschillende cocktails geserveerd. Zo heeft iedereen een favoriet! Omdat dit assortiment zo breed is, is deze bar de meest geboekte cocktailbar van 2017 en 2018.

Bekijk deze bar

Gin & Tonic cocktailbar (de topper van 2018)

De Gin & Tonic cocktailbar is niet meer weg te denken uit het assortiment van Ronald’s Drive-In Bar N.1. Wat begon als een hype, is nu een megatrend. Wij maken de beste en meest unieke Gin & Tonic cocktails omdat er iedere maand nieuwe varianten ontstaan door ons team. Iedere maand wordt er hard gewerkt om u te blijven verassen en om het hoge niveau te waarborgen.

Bekijk deze bar

Cubaanse Mojito cocktailbar

Haal de zon en het warme gevoel van Cuba naar uw feest met de Cubaanse Mojito cocktailbar. Wij maken de beste Mojito cocktails in verschillende soorten! Vergeet de standaard Cubaanse Mojito en ga voor iets anders. Tijdens de Cubaanse Mojito cocktailbar worden er verschillende varianten geserveerd, inclusief alcoholvrije Cubaanse Mojito’s. Deze cocktailbar is, én blijft een echte zomer-hit voor iedereen!

Bekijk deze bar

Licor 43 cocktailbar

De beste likeur uit Spanje is perfect om geweldige cocktails van te maken, en dat doet Ronald’s Drive-In Bar N.1. Haal het zonnige Spanje naar uw evenement met heerlijke Licor 43 cocktails. Ook deze cocktailbar wordt all-in verzorgd, en natuurlijk prachtig aangekleed in Licor 43 stijl. 

Bekijk deze bar

Limoncello cocktailbar

De Limoncello cocktailbar is samengesteld met de beste Limoncello uit Italië. Limoncello is al heerlijk om puur te drinken, maar verwerkt in de cocktails van Ronald’s Drive-In Bar N.1, is het nog lekkerder! Probeer het, en u gaat uzelf verbazen wat wij allemaal kunnen met deze likeur. De Limoncello cocktails zijn top!

Bekijk deze bar

Bier cocktailbar (nieuw in 2018)

De Bier cocktailbar is ontstaan in het begin van dit jaar. Deze nieuwe cocktailbar staat helemaal in het teken van verschillende bieren. Vergeet het normale en speciaal bier, vanaf nu zijn de Bier cocktails een trend! 

Bekijk deze bar

Bubbelbar Cava

Laat al uw gasten genieten van de lekkerste Cava, die speciaal voor u geselecteerd is! Alle gasten gaan uw feest onvergetelijk vinden met de Bubbelbar Cava.

Bekijk deze bar

Moët & Chandon Champagnebar

Sinds januari 2017 is de Moët & Chandon Champagne de nummer één Champagne bij Ronald’s Drive-In Bar N.1. Til uw feest of evenement naar een nog hoger niveau met de beste Champagne uit de wereld. De exclusieve Champagnebar is de topper van het jaar.

Bekijk deze bar


"Professionele gastvrijheid voor, tijdens en na het feest"


Cocktailworkshop van Ronald's Drive-In Bar N.1

Tijdens een cocktailworkshop wordt er op een enthousiaste en gezellige manier achtergrondinformatie gegeven over de cocktails, worden er trends besproken en krijgt u een kijkje achter het vak: ‘bartender’. 

Alle cocktailworkshops worden geheel verzorgd. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn. De verschillen tussen de cocktailworkshops worden uitgebreid toegelicht onder het kopje Cocktailworkshops.

Cocktailworkshops van Ronald’s Drive-In Bar N.1

  • Cocktailworkshop 60 min. Luxe versie (incl. welkomstaperitief en twee cocktails p.p.)
  • Cocktailworkshop 90 min. luxe versie (incl. welkomstaperitief en drie cocktails p.p.)
Altijd op de hoogte zijn?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends in de cocktailwereld.


Heuvel 8, 5528 NJ Hoogeloon
T: (NL) 0614584845 - (EU) 003161454845
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.ronaldsbarnumber1.com
NL28 RABO 0304 8895 63 t.a.v. Ronald's Drive-In Bar No.1 | KvK 63590166
Btw-nummer NL216561954B01

 


© Team Ronald’s Drive-in Bar N˚1. All rights Reserved.