fbpx

Cocktailbar bij Ronald's Drive-In Bar N.1

De verschillende cocktailbars

Wij hebben verschillende soorten cocktailbars. Dit wordt allemaal op basis van het all-in concept verzorgd. Zo heeft u een zorgeloos feest met een persoonlijke en professionele service.

De cocktails die gemaakt worden hebben een bijzonder verhaal. Wij creëren de nieuwste cocktails zelf. Samen met een vast team wordt er maandelijks gekeken naar de nieuwste trends en mogelijkheden. Tevens zijn er ook alcoholvrije cocktails aanwezig!

De cocktailbars

Special cocktailbar (het meest geboekt)

De Special Cocktailbar is de meeste geboekte cocktailbar. Als u deze cocktailbar reserveert, worden verschillende cocktails geserveerd. Zo heeft iedereen een favoriet! 

Bekijk deze bar

Gin & Tonic cocktailbar (de topper van 2019)

De Gin & Tonic cocktailbar is niet meer weg te denken. Wat begon als een hype, is nu een megatrend. Wij maken de beste en meest unieke Gin & Tonic cocktails omdat iedere maand nieuwe varianten ontstaan door ons team.

Bekijk deze bar

Cubaanse Mojito cocktailbar

Haal de zon en het warme gevoel van Cuba naar uw feest met de Cubaanse Mojito cocktailbar. Wij maken de beste Mojito cocktails in verschillende soorten! Bij de Cubaanse Mojito cocktailbar worden verschillende varianten geserveerd, inclusief alcoholvrije Mojito’s.

Bekijk deze bar

Bier cocktailbar (nieuw in 2019)

De Bier cocktailbar is ontstaan in het begin van dit jaar. Deze nieuwe cocktailbar staat helemaal in het teken van verschillende bieren. Vergeet het normale en speciaal bier, vanaf nu zijn de Bier cocktails een trend! 

Bekijk deze bar

De verschillende bubbels

Bubbelbar Cava

Laat al uw gasten genieten van de lekkerste Cava, die speciaal voor u geselecteerd is. Alle gasten gaan uw feest onvergetelijk vinden met de Bubbelbar Cava.

Bekijk deze bar

Moët & Chandon Champagnebar

Sinds januari 2017 is de Moët & Chandon Champagne de nummer één Champagne bij Ronald’s Drive-In Bar N.1. Til uw feest naar een nog hoger niveau met de beste Champagne. 

Bekijk deze bar

De cocktailbar voor Nederland & België
T: (NL) 0614584845 - (EU) 003161454845
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Team Ronald’s Drive-in Bar N˚1. All rights Reserved.