fbpx

Gin & Tonic Cocktailbar

De beste Gin & Tonic Cocktails op uw feest!

De Gin & Tonic Cocktailbar is compleet verzorgd en uniek in zijn soort. U kunt geheel in stijl en zonder zorgen genieten van de nieuwste Gin & Tonic Cocktails. Met de unieke combinaties van Gin & Tonic die iemand anders heeft wordt iedereen verrast.

Het Begin van de Gin Tonic cocktail

De Gin & Tonic Cocktail is begonnen in 2014 als een hype. Momenteel zijn er meer dan 500 soorten gin en 150 soorten tonic. Daarom hebben wij altijd nieuwe soorten in het assortiment. Wij blijven u verassen!

Het verzorgingsconcept van deze cocktailbar

Als u de Gin & Tonic Cocktailbar inhuurt van Ronald’s Drive-In Bar N.1 bent u gegarandeerd van een geslaagd feest. Iedereen wordt enthousiast van heerlijke cocktails en daarom maken wij uw feest compleet en tot een groot succes. Er wordt nog jaren nagepraat over uw feest in positieve zin!

Instant Glass Freezer

Wij hebben een Instant Glass Freezer. Met deze machine kunnen wij alle prachtige grote Gin & Tonic glazen bevriezen in enkele secondes. Dit product zorgt voor nog meer show bij de Gin & Tonic Cocktailbar. Daarom kunt u de Instant Glass Freezer extra bij boeken voor € 49,99 per 50 Gin & Tonic Cocktails.
De cocktailbar voor Nederland & België
T: (NL) 0614584845 - (EU) 003161454845
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Team Ronald’s Drive-in Bar N˚1. All rights Reserved.