Gin & Tonic Cocktailbar

De beste Gin & Tonic Cocktails op uw event!

De Gin & Tonic Cocktailbar van Ronald’s Drive-In Bar N.1 is compleet verzorgd en uniek in zijn soort. U kunt geheel in stijl en zonder zorgen genieten van de nieuwste Gin & Tonic Cocktails. Met de unieke combinaties van Gin & Tonic wordt iedereen verrast. Ronald’s Drive-In Bar N.1 heeft altijd nieuwe en unieke smaakcombinaties die iemand anders heeft! Dit maakt Ronald’s Drive-In Bar N.1 bijzonder.

Het Begin van de Gin Tonic cocktail

De Gin & Tonic Cocktail is begonnen in 2014 als een hype, maar is momenteel is het zeker een trend. Momenteel zijn er meer dan 500 soorten gin en 150 soorten tonic. Daarom heeft Ronald’s Drive-In Bar N.1 van beide altijd nieuwe soorten in het assortiment. Wij blijven u verassen!

Het verzorgingsconcept van deze cocktailbar

Als u de Gin & Tonic Cocktailbar inhuurt van Ronald’s Drive-In Bar N.1 bent u gegarandeerd van een geslaagd feest. Iedereen wordt enthousiast van heerlijke cocktails en daarom maken wij uw feest compleet en tot een groot succes. Er wordt nog jaren nagepraat over uw feest in positieve zin! Alcoholvrije Cocktails zijn ook mogelijk. Deze zijn net zo lekker en ook bijzonder!

Instant Glass Freezer

Momenteel heeft Ronald’s Drive-In Bar N.1 een Instant Glass Freezer. Met dit product kunnen wij alle prachtige grote Gin & Tonic Cocktail glazen bevriezen in enkele secondes. Dit product zorgt voor nog meer show bij de Gin & Tonic Cocktailbar. Deze nieuwe geweldige uitvinding is van een Nederlandse onderneming waar wij graag mee samenwerken. Daarom kunt u de Instant Glass Freezer extra bij boeken voor maar een bedrag van € 49,99 per 50 Gin & Tonic Cocktails. Dit is dus een unieke kans voor u.
Altijd op de hoogte zijn?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends in de cocktailwereld.


Heuvel 8, 5528 NJ Hoogeloon
T: (NL) 0614584845 - (EU) 003161454845
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.ronaldsbarnumber1.com
NL28 RABO 0304 8895 63 t.a.v. Ronald's Drive-In Bar No.1 | KvK 63590166
Btw-nummer NL216561954B01

 


© Team Ronald’s Drive-in Bar N˚1. All rights Reserved.