Limoncello Cocktailbar

Cocktails met Limoncello

Met deze cocktailbar maken wij de lekkerste cocktails, met Limocello als hoofdingrediënt. Wij gebruiken o.a. de beste Limoncello, namelijk: ‘Limoncello Di Fiorito’. Deze Italiaanse citroenlikeur is een aanrader voor de warme maanden! Haal het gevoel van Italië naar uw evenement door De Limoncello Cocktailbar te reserveren. Alcoholvrije Cocktails zijn ook mogelijk. Deze zijn net zo lekker en ook bijzonder!

Een rondreis door het mooie Italië

Een aantal collega’s van Ronald’s Drive-In bar N.1 hebben een rondreis gemaakt om de lekkerste Limoncello, wijnen en cocktails te vinden. Door de rondreis zijn er veel nieuwe idee naar voren gekomen die u terugziet in de nieuwste Cocktails van Ronald’s Drive-In Bar N.1. Het unieke van Ronald’s Drive-In Bar N.1 is, dat er Cocktails gemaakt worden die nergens ander gemaakt worden. Wij hebben een gespecialiseerd en getraind team waarmee nieuwe smaakcombinaties gereliseerd worden. Zo kunt u blijven genieten van de nieuwste, lekkerste en meeste unieke Cocktails. 

Uw zomerfeest wordt een succes! #Limoncello

De Limoncello Cocktailbar van Ronald’s Drive-In Bar N.1 wordt vooral geboekt voor vakantieborrels en andere zomerse evenementen. De Limoncello Cocktailbar is hiervoor een perfecte toevoeging.

Persoonlijk conctact bij Ronald's Drive-In Bar N.1

Ronald’s Drive-In Bar N.1 verzorgd cocktailcatering en cocktailworkshops door heel Nederland en België. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor u en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Ronald’s Drive-In Bar N.1. U heeft altijd persoonlijk contact met de eigenaar waardoor u snel en altijd de juiste informatie toegestuurd krijgt.
Altijd op de hoogte zijn?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends in de cocktailwereld.


Heuvel 8, 5528 NJ Hoogeloon
T: (NL) 0614584845 - (EU) 003161454845
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.ronaldsbarnumber1.com
NL28 RABO 0304 8895 63 t.a.v. Ronald's Drive-In Bar No.1 | KvK 63590166
Btw-nummer NL216561954B01

 


© Team Ronald’s Drive-in Bar N˚1. All rights Reserved.