Cocktailworkshops

Een cocktailworkshop van Ronald's Drive-In Bar N.1

De Cocktailworkshop van Ronald’s Drive-In Bar N.1 is zeker een aanrader voor uw gezellige evenementen. De Cocktailworkshop van Ronald’s Drive-In Bar N.1 staat garant voor gezelligheid, lekkere Cocktails en veel leuke weetjes over de Cocktails. De Cocktailworkshop kan overal in Nederland en België gehouden worden. Wij komen naar u toe voor de complete Cocktailworkshop. Ook de Cocktailworkshop van Ronald’s Drive-In Bar N.1 is op basis van het all-in concept. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Maak uw keuze uit de verschillende Cocktailworkshops van Ronald’s drive-In Bar N.1.

De verschillende cocktailworkshops

Er zijn verschillende opties. U kunt kiezen voor een Cocktailworkshop van 60 minuten of 90 minuten. Hierna kunt u kiezen voor de Luxe of V.I.P.-versie. Klik op de verschillende Cocktailworkshops om alles te weten over de mogelijkheden.


Cocktailworkshop 60 minuten - Luxe versie

Een Cocktailworkhop in 60 minuten? Dat kan zeker! Iedereen krijgt een welkomstaperitief en maakt twee cocktails.

Cockailworkshop 60 minuten - V.I.P versie

Een Cocktailworkhop in 60 minuten? Dat kan zeker! Iedereen krijgt een welkomstaperitief en maakt twee cocktails. Hierna krijgt iedereen nog een heerlijke fles Moët & Chandon Champagne na afloop.

Cocktailworkshop 90 minuten - Luxe versie

Heeft u de tijd voor een extra lange Cocktailworkshop? Boek dan een Cocktailworkshop 90 minuten luxe versie. Dit is inclusief een welkomstaperitief en drie cocktails die u zelf gaat maken. Leuker kan niet!

Cocktailworkshop 90 minuten - V.I.P versie

Heeft u de tijd voor een extra lange Cocktailworkshop en wilt ook nog een heerlijke fles Moët & Chandon Champagne per persoon? Boek dan een Cocktailworkshop van 90 minuten V.I.P. versie.

Altijd op de hoogte zijn?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends in de cocktailwereld.


Heuvel 8, 5528 NJ Hoogeloon
T: (NL) 0614584845 - (EU) 003161454845
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.ronaldsbarnumber1.com
NL28 RABO 0304 8895 63 t.a.v. Ronald's Drive-In Bar No.1 | KvK 63590166
Btw-nummer NL216561954B01

 


© Team Ronald’s Drive-in Bar N˚1. All rights Reserved.